Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm ble spilt inn på Hurdal Verk

TV2 valgte å legge innspillingen av realityserien "Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm" på Norges vakreste folkehøgskole.

Serien gikk på Tv2 og Tv2 Play høsten 2023

I realityprogrammet “Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm” fikk 12 kjendiser lære å lage mat av Hellstrøm. -Dette er feelgood-tv med masse humor, forteller regissør i produksjonsselkapet Plan B, Nicholas Hoff-Petersen, som lagde serien for TV2. Deltakerne som i programmet kalles for elever, konkurrerte mot hverandre, og programleder Siri Avlesen-Østli stod igjen som vinner av første sesong.

-Hvorfor valgte dere å legge innspillingen til Hurdal Verk folkehøgskole?

-Vi var ute etter et sted hvor deltakerne kunne bo sammen på internat, samtidig som det var egnede lokaler til selve innspillingen. Da vi gikk inn på hjemmesiden til Hurdal Verk og så hvor vakkert det er her, ble vi solgt. Dette er et fantastisk sted å gjøre innspillingen av denne serien, og fasilitetene passer perfekt for dette programmet.

Programmet ble en stor suksess på TV2 og mulighetene er gode for at det spilles inn en ny sesong på Hurdal Verk folkehøgskole i 2024.

Rektor på Hurdal Verk folkehøgskole Frode Mikal Nilssen er også begeistret, og kan fortelle at skolen har utarbeidet et nytt linjetilbud fra høsten 2024 innenfor matlaging. -Vi har mange valgfag innenfor mat som er veldig populære, men Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm har inspirert oss til å løfte dette til et helt nytt nivå, sier rektoren. Den nye linja skal hete EAT, og skal bli den råeste matlinja i landet! Les mer og søk på linja.

Deltakerne i programmet sesong 1 av Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm var Dennis Siva Lie, Frank Kjosås, Hanna-Martine Slåttland Baller, Jan Tore Kjær, Jonas Lihaug, Kristoffer Olsen, Maud Angelica Behn, Nils Ingar Aadne, Pernille Haaland, Selda Ekiz, Siri N. Avlesen-Østlige og Tuva Fellman.

Les mer om programmet på TV2.no.

Les om linjene vi tilbyr.