Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm ble spilt inn på Hurdal Verk

TV2 valgte å legge innspillingen av den nye realityserien "Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm" på Norges vakreste folkehøgskole.

Serien går på Tv2 og Tv2 Play fra 26. september.

I det nye realityprogrammet “Kokkeskolen” skal 12 kjendiser få lære å lage mat av Hellstrøm. Deltakerne som i programmet kalles for elever, skal konkurrere mot hverandre, og èn vil ryke ut i hver episode. -Dette skal være feelgood-tv med masse humor, forteller regissør i produksjonsselkapet Plan B, Nicholas Hoff-Petersen, som lager serien for TV2.

-Hvorfor valgte dere å legge innspillingen til Hurdal Verk folkehøgskole?

-Vi var ute etter et sted hvor deltakerne kunne bo sammen på internat, samtidig som det var egnede lokaler til selve innspillingen. Da vi gikk inn på hjemmesiden til Hurdal Verk og så hvor vakkert det er her, ble vi solgt. Dette er et fantastisk sted å gjøre innspillingen av denne serien, og fasilitetene passer perfekt for dette programmet.

Produsent i Plan B Alexander Nyhagen forteller at Kokkeskolen er et helt nytt konsept som de har store forventninger til. -Jeg tror seerne har mye å glede seg til når dette kommer på tv til høsten.

Rektor på Hurdal Verk folkehøgskole Frode Mikal Nilssen er også begeistret, og kan fortelle at skolen har planer om å utarbeide et nytt linjetilbud fra høsten 2024 innenfor matlaging. -Vi har mange valgfag innenfor mat som er veldig populære, men nå skal vi løfte dette til et helt nytt nivå, sier rektoren.

Deltakerne i programmet er Dennis Siva Lie, Frank Kjosås, Hanna-Martine Slåttland Baller, Jan Tore Kjær, Jonas Lihaug, Kristoffer Olsen, Maud Angelica Behn, Nils Ingar Aadne, Pernille Haaland, Selda Ekiz, Siri N. Avlesen-Østlige og Tuva Fellman.

Les mer om programmet på TV2.no.

Les om linjene vi tilbyr.