Kokkeskolen

TV2 valgte å spille inn sin nye realityserie "Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm" på Norges vakreste folkehøgskole.

-Hvorfor valgte dere å legge innspillingen til Hurdal Verk folkehøgskole?

-Vi var ute etter et sted hvor deltakerne kunne bo sammen på internat, samtidig som det var egnede lokaler til selve innspillingen. Da vi gikk inn på hjemmesiden til Hurdal Verk og så hvor vakkert det er her, ble vi solgt. Dette er et fantastisk sted å gjøre innspillingen av denne serien, og fasilitetene passer perfekt for dette programmet, forteller regissør i produksjonsselkapet Plan B, Nicholas Hoff-Petersen, som lagde serien for TV2.

Se Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm på TV2 hver tirsdag frem mot jul, og på TV2 Play

Rektor på Hurdal Verk folkehøgskole Frode Mikal Nilssen kan fortelle at skolen har planer om å bygge et helt nytt og moderne skolekjøkken og lage en ny matlinje til skoleåret 2024-2025.

-Å lære elevene å lage god mat er viktig for oss for Hurdal Verk, og derfor tilbyr vi mange valgfag innenfor matlaging. For neste skoleår vil vi også utarbeide en helt ny linje etter inspirasjon fra Kokkeskolen, hvor elevene virkelig skal få utvikle sine ferdigheter innenfor matlaging. Informasjon om linjen vil være klar i november-2023.

Flere av våre linjer har allerede matlaging som et viktig element i opplegget, og det nye skolekjøkkenet vi skal bygge vil løfte kvaliteten enda et hakk for alle linjene, forteller rektoren.

 

Fyll inn skjemaet under dersom du ønsker informasjon når det nye linjetilbudet innen matlaging er klart i november.