Fasiliteter

På Hurdal Verk er vi stolte av å kunne tilby mange flotte fasiliteter både på og utenfor skoleområdet

Crossfitrom / Treningsrom

Vi har et helt nytt crossfit / treningsrom (åpnet januar 2018) med nytt og moderne utstyr som power-rack, frivekter, kettlebells, powerboxes, battlerope, romaskiner, manualer, vektstenger og 2 store speilvegger til dans, zumbatrening osv. Alle våre fasiliteter kan også brukes på fritiden.

Frisbeegolf

Skolen har en egen 9-hulls frisbeegolfbane rundt på skolens område. Skolen har også mange sett med utleie-frisbeer som elevene har fri tilgang på.

Styrkerom

I undervisningsbygget er det et eget styrkerom med ulike apparater og frivekter.

Hestesenter

Skolen har tilgang til et hestesenter der man kan ha sin egen hest. På hestesenteret er det både stall, ridehall og en stor ridebane.

Hurdal skisenter

Hurdal Skisenter er Akershus største skisenter og ligger i gangavstand til skolen. Her er det flere nedfarter, i tillegg til park med hopp og rails.

Idrettshall

I Hurdal er det en helt ny idrettshall i gangavstand fra skolen som vi bruker. I tillegg har vi vår egen gymsal på skolen som elevene disponerer fritt på kveldstid.

Beachvolleyball

Skolen har en egen beachvolleyballbane med førsteklasses sand inne på skoleområdet.

Fotballbaner

Vi har vår egen gressbane på skolen og en flunkende ny kunstgressbane i nærheten av skolen som vi kan disponere både i undervisning og på kveldstid.

Friluftsområdet

Skolen ligger i naturskjønne omgivelser med mange muligheter for å drive med friluftsliv, jogging, sykling, bading og mye mer.

Elvepadling

Skolen har elvekajakker og kanoer. Dette blir brukt aktivt av flere linjer og i valgfag.