Volleyballhelga 2017

Volleyballhelg på Hurdal Verk forbindes med tradisjonsrike og givende dager i Oktober. Gjensynsgleden var stor, selv om det bare var noen måneder siden 16/17-kullet hadde sin avslutning. Og for «seniorene» fra 12/13-kullet var det nok ekstra vemodig at det nå var siste gang de kunne samles på denne måten. Samtidig er det jo ikke så lenge til de kan legge 10-årsjubileet inn i kalenderen.

Ny løyperekord på Rognstadkollen Opp

Det ble satt en solid løyperekord under årets utgave av Rognstadkollen Opp. 13 år gamle Julie Hammer fra Ull/Kisa knuste den gamle rekorden med 1:17 min og klokken inn på fantastiske 21:21.

Hurdal Verks egen «Micro-Triatlon»

Hurdal Verks egen «Micro-Triatlon» er blitt en fast høsttradisjon gjennom nær 20 år. En meget variert rundløype med start, veksling og mål inne på Verket, venter deltakerne. I år var vi over 80 til start, noe som nok er rekord. Alle fikk oppleve en god dose idrettsglede, syrefest og ikke minst mestringsfølelse.

Festdager på Hurdal Verk!

Helgen 19.-21. mai ble skolen fylt av folk med ulike dialekter og språk, i alder fra 25+ til 80, og alle hadde minst en ting til felles; de hadde vært elever eller ansatte på Hurdal Verk.