Skoleavslutning

Et kapittel i livet for 105 elever er nå avsluttet. Ett år der felleskap har vært i fokus, vennskap for livet har blitt skapt, og opplevelsene og minnene er mange. Hurdal Verk folkehøgskole 2016/2017 er nå historie.

7. mai 2017 er dagen da 105 elever skal reise fra det som har vært en trygg boble som har satt sitt preg på livene til alle elever og ansatte ved Hurdal Verk folkehøgskole. Dagen er ikke bare preget av tårer og farvel, men også stor takknemlighet for alt dette året har vært og betydd.

Gjennom året har elevene reist verden rundt. lært nye aktiviteter og skapt et grunnlag for veien videre i livet. Noen skal ut i jobb, andre skal starte studietiden og voksenlivet setter nå i gang. Vi som jobber på Hurdal Verk føler oss privilegerte som har fått lov å til å ha denne herlige gjengen som elever dette skoleåret. Vi er alle fylt med takknemlighet for hva hver enkelt elev har betydd, og hvordan hver enkelt har vært med å sette sitt preg på året.

Vår kjære rektor John Petter Stangeland skrev i sin hilsen til elevene i årboka et dikt som en hilsen på veien videre i livet

“Det ligger en liten gjerning og venter på hver og en

Den ene skal løse en gåte

Den andre skal løfte en stein

Men gjerningen stor eller liten

Den ligger et sted på din vei

Og skal den løftes i lyset, så må den løftes av deg”

Dere kommer alle til å bli savnet, vi er glade i dere alle sammen. Lykke til videre i livet! 

Hilsen alle oss på Hurdal Verk folkehøgskole!