Musikk Aktiv Japan i London!

Musikklinja har vært på en 8-dagers innholdsrik tur til Liverpool og London. I Liverpool bodde vi i trivelige leiligheter, og hadde det supersosialt med matlaging, quiz og mye latter. Vi besøkte Beatlesmuseet og populære LIPA, Liverpool Institute for Performing Arts.

Den prestisjefylte Paul Mc Cartney skolen har studenter fra hele verden. Vi møtte bl.a.en begeistret norsk student inne i et lydstudio, og vi fikk med oss en flott studentkonsert.

1477602334096

I London var vi på musikalen Les Miserables og det imponerende rytmeshowet STOMP. Det var også magisk å være på konserten Disney’s Broadway Hits sammen med flere tusen mennesker i flotte Royal Albert Hall. Det ble også en flott søndag formiddag med musikal i Hillsong Church.

1477602315727

Vi fikk som turister flest med oss noen av de mest populære attraksjonene. Buckingham Palace, Big Ben, Westminster Abbey, parker, handlegater og marked. Det ble en del shopping på Primark, og flere kjøpte også instrumenter og noter i musikkgaten Denmark Street.

Selv om vi brukte Oystercardet masse på Undergrunnen, fikk vi også god trim ved å ta beina fatt. Det ble mange kilometer tråkking hver dag. Vi er jo Musikk Aktiv Japan, så det er bra med trim! Humøret var på topp, også da vi koste oss med orientalsk buffèt, kaffe på Starbucks, fish and chips og andre gode matopplevelser. Og det var verdt å gå noen timer på Madame Tussauds. Der er det mange kjendiser å se, og ikke minst ta bilde av! (og med seg selv)

Lærerikt var det også å være med på en piano masterclass på Royal College of Music, og mektig og høytidelig med Evensong i St. Paus Cathedral.

Dette ble en flott tur der vi ble enda bedre kjent, og fikk med oss masse musikalsk inspirasjon til egne prosjekter på Hurdal Verk.

1477602337421 img_9153 1477602298225