Korinnspilling

Denne uka har vært to fantastiske dager her på Verket. Vi rigga nemlig opp til skolekor-innspilling! Fra onsdag kveld til ut torsdag gjorde vi om Hvitesalen til Norges flotteste studio!

Med produsent Jon Lotterud og dirigentene Bodil Lotterud og Miriam Fotland i spissen begynte vi onsdag kveld med å spille inn den første låta. Takket være et fantastisk dyktig, og musikalsk elevkull var det ikke mye som skulle til før innspillinga var komplett torsdag ettermiddag. Resten av torsdagen gikk med til solister og annet flisespikkeri. Dette er et prosjekt vi er virkelig  stolte av! Innspillingen gir oss flotte minner vi kan ta med oss videre etter året er omme. 

Staben på Hurdal Verk lå ikke på latsiden mens elevene var opptatte med kor. De skapte hjertevarme og god stemning med en nøye planlagt overraskelse i lunsjen, torsdag. Da elevene kom til lunsj ble de nemlig overrasket med at matsalen var gjort om til en Amerikansk Dinner! Deilige hamburgere og veggisburgere var på den skreddersydde menyen. Ved bordene kom servitører (personalet) og tok bestillinger. Det ble uttrykt stor takknemlighet og glede.