Julekonsert på Hurdal Verk folkehøgskole

Tradisjonen tro arrangerte Hurdal Verk Folkehøgskole fredag julekonserter for både Hurdal Skole- og Kultursenter og for Hurdals innbyggere.

Skolekor er en viktig del av undervisningsopplegget på Hurdal Verk og i forbindelse med store arrangementer på skolen, får elevene virkelig vist frem hva de har øvd på. Fredag 16. Desember arrangerte skolen en konsert for 5.-10.trinn, med innslag fra både damekor, mannskor, instrumentinnslag og en leken dans. Både elever og personalet satte pris på mange høflige skoleelever i benkeradene.

På kvelden samme dag var det tid for en noe utvidet konsert, hvor både Hurdals innbyggere, og elevenes familier var invitert. Det kom faktisk besøkende langveisfra for å se sin elev i aksjon. Konserten inneholdt også her skolekor, damekor, og mannskor, og ble krydret med enda flere instrumentinnslag og soloprestasjoner. Vi i personalet håper alle besøkende storkoste seg, og at julens budskap ble tatt med hjem til stuene rundt om i Hurdal og i landet.

Vi takker lærerne på musikklinja Bodil Lotterud og Miriam Fotland, i tillegg til deres stipendiat Oddmund Skogen for å stå i bresjen for arrangementet.

Vi ønsker dere alle god jul fra oss her på Verket!