Hurdal Verks egen «Micro-Triatlon»

Hurdal Verks egen «Micro-Triatlon» er blitt en fast høsttradisjon gjennom nær 20 år. En meget variert rundløype med start, veksling og mål inne på Verket, venter deltakerne. I år var vi over 80 til start, noe som nok er rekord. Alle fikk oppleve en god dose idrettsglede, syrefest og ikke minst mestringsfølelse.

Vi startet med sykkel. Motbakken opp mot Rognstadkollen er utfordrende nok for de fleste, og utforkjøringen på grusvei via Hestesenteret krever også sitt. Så er det løping, og det er ganske annerledes med lår som fortsatt er stive etter motbakkesyklingen. Varmt ble det også, ikke minst på en deilig høstdag som denne mandagen. Derfor var det forfriskende å kunne kaste seg ut i Dammen for den siste svømmeturen over til målseilet på toppen av trappa mot Hvitesalen.

Det er spreke elever på Hurdal Verk i år, både blant jenter og gutter. Vinnertidene ble Tiril Ødegaard med 18.02 og Trym Holm Ersnes med småpene 14.59. Ikke langt fra løyperekorden og en prestasjon det virkelig står respekt av. Og respekt, det fortjener virkelig alle som gav det de hadde gjennom løypa, vant sin egen seier og tar kvelden med et ekstra godt smil om munnen!