Fotball & Groundhopping igang med skoleårets første studietur!

Fotballentusiastene på linja Fotball & Groundhopping er godt igang med å overveie fotballkamper i England.

Groundhopperne, eller «fotballbanehopperne», har allerede etter to døgn i London sett to Premier League-kamper, møtt Lars Lagerback og Nils Johan Semb, overveid ekte breddefotball med Sunday League-fotball, og i tillegg tatt en selfie med legenden Freddie Ljungberg. For dere som ikke henger med på fotballspråket og navnene over – dette er fotballentusiasme på høyt nivå! Målet er å se flest mulig kamper i løpet av den lille uka vi er i England.

Grovplanen for turen var allerede satt før skolestart, men i løpet av de siste to ukene har elevene fått være med på å bestemme innholdet i hvordan turen vil se ut. Hver elev har i tillegg fått Football Manager til sin PC/mac, slik at de kan prøve seg som trenere i de ulike klubbene vi skal se her på tur. Med det hører det med lagpresentasjon og tipping av resultat i forkant av kampene. Det er stor fotballkunnskap hos elevene på denne linja, noe som kommer frem i fotballpratene underveis på tur.

 

Elevene er supportere for ulike lag i England, så med både Crystal-Palace-Newcastle, Arsenal-Everton og Liverpool-Chelsea i løpet av uka, er mange behov dekket. I tillegg til dette skal vi se Wycombe-Norwich i ligacupen på tirsdag. Når noen av oss i tillegg møtte opp i drittvær på Londons versjon av Ekebergsletta Søndag morgen, viser det ekte supporterglede av sporten vi er mest glad i.

Ekte supportere under Englands største breddefotball-liga. Mye tigerbalsam, røde kort og etterslengere i Sunday League

 

Vi koser oss på tur! Tur bygger samhold, gir spennende møter med lokale briter, og vi lærer hverandre å kjenne. Når vi i tillegg har egne fotballprater og lagpresentasjoner er også det faglige fokuset høyt prioritert.

Gutta gjør seg klare til tur ved å spille Football Manager med lagene vi ser i England.

 

Neste opplevelse ut er omvisning på Wembley, før vi reiser ut til Wycombe, før vi deretter tar togturen nordover til Liverpool. Følg oss på instagram for flere bilder og inntrykk – @hvffotball

Moro å møte på Lars Lagerback og Nils Johan Semb på flyet til London!