Et år som forandrer

Da jeg søkte på folkehøgskole etter videregående var det linja og mine kommende klassekamerater jeg var aller mest spent på. Det var litt tilfeldig hvilken linje jeg valgte, men heller skolen som trakk meg dit jeg ville i landet. Jeg tenkte at jeg uansett kom til trives, for jeg hadde hørt at på folkehøgskole fikk man “venner for livet”.  

Sondre på nye eventyr

Høsten 2015 ble vi på Hurdal Verk kjent med Sondre Garrido Nilssen. Han er 21 år og oppvokst i Bergen, veldig glad i idrett, fysisk aktivitet og bare gå på tur i skogen. Etter at han var ferdig med to år på folkehøgskole har han jobbet deltid på Shell og som ekstrahjelp på sykehjem. Etter virkelig å ha fått smaken på reiselivet gjennom folkehøgskolen simpelthen elsker Sondre å reise, slik at han kan erfare andre kulturer og måter å leve på.

Festdager på Hurdal Verk!

Helgen 19.-21. mai ble skolen fylt av folk med ulike dialekter og språk, i alder fra 25+ til 80, og alle hadde minst en ting til felles; de hadde vært elever eller ansatte på Hurdal Verk.

De tre søstrene Helle

Hurdal Verk folkehøgskole har fått æren av å huse hele tre søstre fra familien Helle, først Kristina i 2011/2012, så Marthe 2013/2014 og nå Birgitte 2016/2017. Les hva et år på folkehøgskole har betydd for søstrene Helle.