Snow Kite Surf

DENNE LINJA UTGÅR SKOLEÅRET 2022-2023, MEN ER TILBAKE 2023-2024. Det beste fra sommeren + Det beste fra vinteren

Snow Kite Surf

Søk nå

Snow

Skulle du så gjerne hatt mulighet til å kjøre mye mer brett eller ski om vinteren? Unikt for oss er at vi har Hurdal Skisenter gåavstand fra skolen som vi åpner selv til undervisningstimene våre. Derfor er det få steder i landet du har muligheten til å stå like mye på snø som her. 

Når snøen faller fra himmelen er vi allerede på vei opp i bakken for å åpne vårt lokale skisenter.  Vi jobber med alle varianter av hopp og rails, vi utforsker terrenget utenfor oppkjørte løyper, og lager også vår egen park på skolen. Hos oss vil du få utfordringer tilpasset ditt nivå. Vi besøker også andre skisentre som Snø.no og Trysil.

Kite

Å beherske kiting er et kjempekick, og for mange toppen av mestringsfølelse.

På Bergsjøstølen i Ål i Hallingdal finner vi et av Norges beste områder for snøkiting, med kurs via Kiteskolen rett utenfor døra. Her får vi grundig opplæring på sikkerhet og vindforståelse. Etter lange dager ute i vinden nyter vi god mat og en varm sauna inne på fjellstua. Vi har også eget kiteutstyr på skolen og kite-muligheter i nærområdet!

Surf

Følelsen fra du ligger i vannet, kommer opp på brettet og klarer å surfe bølgene er ubeskrivelig, og må bare oppleves. Vi surfer på den nydelige Algarvekysten i Portugal, og i varme bølger på Bali i Indonesia.

Lagos er på Algarvekysten i Portugal. Her har vi både bølger fra Atlanterhavet i vest og Middelhavet i sør. Vi bor i et surfehus med andre surfere og har flinke instruktører som er med oss i vannet. Etter lange dager i vannet nytes livet på bassengkanten i den varme sola.

Bali er en eksotisk og ubeskrivelig vakker øy i Indonesia. Det ultimate reisemålet for deg som vil surfe. Her finner vi perfekte bølger både for nybegynnere og erfarne. Det er varmt klima, vennlig lokalbefolkning og deilig mat. Vi reiser også til Lombok, som er naboøya til Bali. Dette er en av Indonesias absolutte perler. Øya har mange strender og et enda mer behagelig tempo enn du vil oppleve på Bali. Lombok er aller mest kjent for sin vakre kystlinje og sitt vulkanske indre, og sies å være slik Bali var for 20 år siden.

Utenfor døren er det restauranter og kafeer. Vi skal besøke noen øyer i nærheten med muligheter for snorkling, SUP og utforske øyas eksotiske natur.

 

Fokusområder

 • Snowboard / Ski
 • Kiting
 • Surfing
 • Longboard
 • Løssnø
 • Hopp
 • Rails
 • Vannsport
 • Styrke / Kondisjon
 • Terrengsykling
 • Ballspill
 • Hopp / Stup
 • Fellesskap
 • Mestring

Har du spørsmål om Snow Kite Surf? Ta kontakt med en tidligere elev på linja, eller spør linjelærer.

×

  Pris: Snow Kite Surf

  Noen tror at folkehøgskole er dyrt, men det er betydelig billigere å bo på internat på en folkehøgskole enn å bo på hybel.

  Hos oss får du ditt eget rom, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyr, stuer, treningsrom, gymsal og andre aktivitetsrom, og ferdig laget mat 4 ganger om dagen.

   

  Priser Snow Kite Surf

  • Innmeldingspenger -

   Innbetales ved opptak.

   2 900,-
  • Kost og losji -

   Inkluderer 4 måltider om dagen og ditt eget rom. (Tillegg for rom med høyere standard – se lenger ned).

   84 600,-
  • Felleskostnader -

   Dekker turer med hele skolen, WIFI, semesteravgift, ulykkesforsikring, reiseforsikring, skolebevis, utgifter til felles utstyr på linjene og valgfag, kopiering m.m. Det kan påløpe kostnader på enkelte valgfag og privat transport.

   18 800,-
  • Linjekostnad Snow Kite Surf -

   Inkluderer sesongkort i Hurdal Skisenter, surfetur til Portugal, turer til andre skisenter som Trysil og Snø Oslo, Kiting i Ål, andre dagsturer og alt opplegg på linja.

   17 000,-

  Linjetur til utlandet

  Valgfri linjetur til utlandet

  Rom

  Du legger inn romønske etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

  Lånekassen

  Beløpene for Lånekassen gjelder skoleåret 2021-22. De vil økes noe for 2022-23.

  -

  Søk lån og stipend

  Summen du må dekke selv

  123 300,-

  #zanzibar #turtle #folkehogskolene
  #zanzibar #folkehogskolene
  #hvfsks #bergsjøstølen #snowkite
  Det er sommer på Snow Kite Surf😎 fantastiske #stadlandet leverer #solnedgang #surf
  ❄️SNOW KITE SURF💧
Oppsummering av året! Det ble ingen utenlandsreiser i år, men vi har opplevd masse spenning og action rundt i Norge!🤩 

🎬: @solveig_mid 
#hvf #hvfsks #hvfliv #fhsliv #gopro #norway #folkehøgskole
  Nå er det i overkant av én uke igjen til åpningsfest! Hvem gleder seg til en runde beachvolley etter kofferten er pakka ut?

@folkehogskolene
  Er du klar for skolestart? Lørdag 20.8 nærmer seg med stormskritt! 

Her er en throwback-video til elevenes første bad i dammen som elev i 2018.
  Er du også på en dødse-ting i sommer? 

@folkehogskolene
  Folkehøgskole handler om å gå ut av komfortsonen og ta personlige steg i din egen dannelsesreise. Hva med å bare hoppe ut i det?

@folkehogskolene
  God helg til alle våre følgere!

@folkehogskolene
  Å sove ute om sommeren er noe helt magisk! Ta med deg dine turglade venner og drøm deg bort i sommernatta.

@folkehogskolene
  Vi starter hvert skoleår med vår egen lille festival, med grillmat på menyen. Har du invitert noen på grillfest i sommer?

@folkehogskolene
  High Five for bistandsarbeid!

Hvert år hjelper Hurdal Verk ulike prosjekter i Indonesia, i tillegg til et skoleprosjekt i Laos. Vi ser verdien av å være tett på de lokale der vi har våre studiereiser.

@folkehogskolene
  Vi danser oss inn i sommerferien her på Hurdal Verk, med full skole til neste skoleår!

PS! Det er venteliste på alle linjer, men ikke nøl med å søke selv om det er fullt. Det kan dukke opp ledige plasser i sommer!

@folkehogskolene
  Dokumentering av hverdagen på folkehøgskole er viktig! 

På linja Ticket To Ride er sosiale medier, vlogging, foto og video en del av undervisningen. Elevene får også mulighet til å velge dette i valgfag! 
@folkehogskolene
  Vi elsker aktivitet!

Spikeball har blitt en slager her på skolen, i både linjefag, valgfag og på fritiden. Hva har du med deg på stranda i sommer?

@hvfball 
@folkehogskolene
  {Kjapt tilbakeblikk på årets kull}

  Les mer

  Nivå

  Du bør ha stått en del på snowboard eller ski og ha grunnleggende ferdigheter, men vi krever ikke at du er “superflink”! Snow Kite Surf Bali passer for deg som er glad i fysisk aktivitet, liker å være ute og trives i tett fellesskap med andre med samme interesser. Fellesskapet står høyt i kurs på denne linja. Vi ønsker å gi deg opplevelser for livet, og la deg kjenne mestringsfølelse.

  I tillegg til de tre hovedaktivitetene driver vi med aktiviteter som stup/hopp i basseng, slakk line, trampoline, longboard, terrengsykling, styrke/kondisjon, ballspill, vannsport og teambuilding.

  Etter et år på Snow Kite Surf Bali er målet at hver elev skal få nok kunnskap til å kunne surfe og kite på egenhånd.

  Linjelærer Snow Kite Surf – Bali

  Peter Dybedahl

  Har du spørsmål eller noe du lurer på angående Snow Kite Surf – Bali ta kontakte med Peter.

  Epost: pdybedahl@hvf.no
  Instagram: @hvfsks