Snow Kite Surf

DENNE LINJA UTGÅR SKOLEÅRET 23-24

Snow Kite Surf

Søk nå

DENNE LINJA UTGÅR SKOLEÅRET 23-24

Snow

Skulle du så gjerne hatt mulighet til å kjøre mye mer brett eller ski om vinteren? Unikt for oss er at vi har Hurdal Skisenter gåavstand fra skolen som vi åpner selv til undervisningstimene våre. Derfor er det få steder i landet du har muligheten til å stå like mye på snø som her. Vi topper vinteren med en tur til de Østerrikske alper!

Når snøen faller fra himmelen er vi allerede på vei opp i bakken for å åpne vårt lokale skisenter. Vi jobber med alle varianter av hopp og rails, vi utforsker terrenget utenfor oppkjørte løyper, og lager også vår egen park på skolen. Hos oss vil du få utfordringer tilpasset ditt nivå. Vi besøker også andre skisentre som Snø.no.

Når puddersnøen har lagt seg på alpetoppene, drar vi til Østerrike for å kjøre i skitrekk i verdensklasse. Se for deg følelsen av nysnø under brettet/skia helt fra du går av heisen, til bunnen av bakken. Denne turen blir garantert et høydepunkt i løpet av året!

Kite

Å beherske kiting er et kjempekick, og for mange toppen av mestringsfølelse.

På Bergsjøstølen i Ål i Hallingdal finner vi et av Norges beste områder for snøkiting, med kurs via Kiteskolen rett utenfor døra. Her får vi grundig opplæring på sikkerhet og vindforståelse. Etter lange dager ute i vinden nyter vi god mat og en varm badstu inne på fjellstua. Vi har også eget kiteutstyr på skolen og kite-muligheter i nærområdet!

Surf

Følelsen fra du ligger i vannet, kommer opp på brettet og klarer å surfe bølgene er ubeskrivelig, og må bare oppleves. Vi surfer på varme bølger på Bali og Lombok i Indonesia.

Bali er en eksotisk og ubeskrivelig vakker øy i Indonesia. Det ultimate reisemålet for deg som vil surfe. Her finner vi perfekte bølger både for nybegynnere og erfarne. Det er varmt klima, vennlig lokalbefolkning og deilig mat. Vi reiser også til Lombok, som er naboøya til Bali. Dette er en av Indonesias absolutte perler. Øya har mange strender og et enda mer behagelig tempo enn du vil oppleve på Bali. Lombok er aller mest kjent for sin vakre kystlinje og sitt vulkanske indre, og sies å være slik Bali var for 20 år siden.

Utenfor døren er det restauranter og kafeer. Vi skal besøke noen øyer i nærheten med muligheter for snorkling, SUP og utforske øyas eksotiske natur.

 

Fokusområder

 • Snowboard / Ski
 • Kiting
 • Surfing
 • Longboard
 • Hopp og rails
 • Vannsport
 • Styrke / Kondisjon
 • Terrengsykling
 • Ballspill
 • Hopp / Stup
 • Fellesskap
 • Mestring

Har du spørsmål om Snow Kite Surf? Ta kontakt med en tidligere elev på linja, eller spør linjelærer.

×

  Pris: Snow Kite Surf

  Noen tror at folkehøgskole er dyrt, men det er betydelig billigere å bo på internat på en folkehøgskole enn å bo på hybel.

  Hos oss får du ditt eget rom, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyr, stuer, treningsrom, gymsal og andre aktivitetsrom, og ferdig laget mat 4 ganger om dagen.

   

  Priser Snow Kite Surf

  • Innmeldingspenger -

   Innbetales ved opptak.

   3 000,-
  • Kost og losji -

   Inkluderer 4 måltider om dagen og ditt eget rom. (Tillegg for rom med høyere standard – se lenger ned).

   85 900,-
  • Felleskostnader -

   Dekker turer med hele skolen, WIFI, semesteravgift, ulykkesforsikring, reiseforsikring, skolebevis, utgifter til felles utstyr på linjene og valgfag, kopiering m.m. Det kan påløpe kostnader på enkelte valgfag og privat transport.

   15 000,-
  • Linjekostnad Snow Kite Surf -

   Inkluderer sesongkort i Hurdal Skisenter, tur til Indonesia, tur til Østerrike, kite-tur til Ål, turer til andre skisenter som Trysil og Snø Oslo, , andre dagsturer og alt opplegg på linja.

   41 000,-

  Linjetur til utlandet

  Valgfri linjetur til utlandet

  Rom

  Du legger inn romønske etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

  Lånekassen

  Beløpene for Lånekassen gjelder for skoleåret 2023-24. Elever med helseutfordringer har mulighet til å søke om ekstrastipend fra Lånekassen. Les mer her.

  -

  Søk lån og stipend

  Summen du må dekke selv

  144 900,-

  This error message is only visible to WordPress admins
  Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
  Error: There is no connected account for the user hvfridelinja.
  I kveld overrasket de fantastiske stippene våre med Julekonsert. 😍
#lavterskel
#syngmeddenstemmenduhar
#fhsliv
@folkehogskolene
@hvf.no
  Sjekk ut valgfagene våre 🤩

@folkehogskolene #hvf #valgfag

  Les mer

  Nivå

  Du bør evne å ha grunnleggende ferdigheter som svinging og bremsing, men vi krever ikke at du er “superflink”! Snow Kite Surf passer for deg som er glad i fysisk aktivitet, liker å være ute og trives i tett fellesskap med andre med samme interesser. Fellesskapet står høyt i kurs på denne linja. Vi ønsker å gi deg opplevelser for livet, og la deg kjenne mestringsfølelse.

  I tillegg til de tre hovedaktivitetene driver vi med aktiviteter som stup/hopp i basseng, slakk line, trampoline, longboard, terrengsykling, styrke/kondisjon, ballspill, vannsport og teambuilding.

  Etter et år på Snow Kite Surf er målet at hver elev skal få nok kunnskap til å kunne surfe og kite på egenhånd.

  Linjelærer Snow Kite Surf – Bali

  Peter Dybedahl

  Har du spørsmål eller noe du lurer på angående Snow Kite Surf – Bali ta kontakte med Peter.

  Epost: pdybedahl@hvf.no
  Instagram: @hvfsks