Snow Kite Surf Bali

Det beste fra sommeren + Det beste fra vinteren

Snow Kite Surf

Søk nå

Snow

Skulle du så gjerne hatt mulighet til å kjøre mye mer brett eller ski om vinteren? Unikt for oss er at vi har Hurdal Skisenter gåavstand fra skolen som vi åpner selv til undervisningstimene våre. Derfor er det få steder i landet du har muligheten til å stå like mye på snø som her. 

Når snøen faller fra himmelen er vi allerede på vei opp i bakken for å åpne vårt lokale skisenter.  Vi jobber med alle varianter av hopp og rails, vi utforsker terrenget utenfor oppkjørte løyper, og lager også vår egen park på skolen. Hos oss vil du få utfordringer tilpasset ditt nivå. Vi besøker også andre skisentre som Snø.no og Trysil.

Kite

Å beherske kiting er et kjempekick, og for mange toppen av mestringsfølelse.

På Bergsjøstølen i Ål i Hallingdal finner vi et av Norges beste områder for snøkiting, med kurs via Kiteskolen rett utenfor døra. Her får vi grundig opplæring på sikkerhet og vindforståelse. Etter lange dager ute i vinden nyter vi god mat og en varm sauna inne på fjellstua. Vi har også eget kiteutstyr på skolen og kite-muligheter i nærområdet!

Surf

Følelsen fra du ligger i vannet, kommer opp på brettet og klarer å surfe bølgene er ubeskrivelig, og må bare oppleves. Vi surfer på den nydelige Algarvekysten i Portugal, og i varme bølger på Bali i Indonesia.

Lagos er på Algarvekysten i Portugal. Her har vi både bølger fra Atlanterhavet i vest og Middelhavet i sør. Vi bor i et surfehus med andre surfere og har flinke instruktører som er med oss i vannet. Etter lange dager i vannet nytes livet på bassengkanten i den varme sola.

Bali er en eksotisk og ubeskrivelig vakker øy i Indonesia. Det ultimate reisemålet for deg som vil surfe. Her finner vi perfekte bølger både for nybegynnere og erfarne. Det er varmt klima, vennlig lokalbefolkning og deilig mat. Vi reiser også til Lombok, som er naboøya til Bali. Dette er en av Indonesias absolutte perler. Øya har mange strender og et enda mer behagelig tempo enn du vil oppleve på Bali. Lombok er aller mest kjent for sin vakre kystlinje og sitt vulkanske indre, og sies å være slik Bali var for 20 år siden.

Utenfor døren er det restauranter og kafeer. Vi skal besøke noen øyer i nærheten med muligheter for snorkling, SUP og utforske øyas eksotiske natur.

 

Fokusområder

 • Snowboard / Ski
 • Kiting
 • Surfing
 • Longboard
 • Løssnø
 • Hopp
 • Rails
 • Vannsport
 • Styrke / Kondisjon
 • Terrengsykling
 • Ballspill
 • Hopp / Stup
 • Fellesskap
 • Mestring

Har du spørsmål om Snow Kite Surf? Ta kontakt med en tidligere elev på linja, eller spør linjelærer.

×

  Pris: Snow Kite Surf Bali

  Noen tror at folkehøgskole er dyrt, men det er betydelig billigere å bo på internat på en folkehøgskole enn å bo på hybel.

  Hos oss får du ditt eget rom, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyr, stuer, treningsrom, gymsal og andre aktivitetsrom, og ferdig laget mat 4 ganger om dagen.

  Husk at du kan søke både lån og stipend fra Lånekassen. For skoleåret 2021/22 er maksimal støtte NOK 114.870. Når du fullfører skoleåret gjøres NOK 45.948 om til stipend. Lånebeløpet blir da NOK 68.922. I tillegg kan du søke reisestøtte om du bor langt borte.

  Les mer på Lånekassens hjemmeside 

  Priser Snow Kite Surf Bali

  • Innmeldingspenger 2.600kr Innbetales ved opptak
  • Kost og losji 83.000kr – Inkluderer 4 måltider om dagen og ditt eget rom. (Tillegg for rom med høyere standard – se lenger ned)
  • Felleskostnader 18.500kr – Dekker turer med hele skolen, WIFI, semesteravgift, ulykkesforsikring, reiseforsikring, skolebevis, utgifter til felles utstyr på linjene og valgfag, kopiering m.m.
  •  Linjekostad Snow Kite Surf 35.000kr – Inkluderer surfeturer til Indonesia, Kiting i Ål, Sesongkort i Hurdal Skisenter, andre dagsturer og alt opplegg på linja. På våre reiser dekker du også selv “enklere” måltider som brød, frukt og flaskevann, mens minimum halvpensjon dekkes av linjekassa. Du bør nok regne ca. NOK 50 per turdag i tillegg til andre lommepenger og eventuelle personlige ekstrautgifter. (Vi må ta forbehold i forhold til store endringer i valutamarkedet eller olje og andre råvare-priser.)
  • Annet Det kan påløpe kostnader på enkelte valgfag og privat transport.
  • Totalsum for Snow Kite Surf: 143.100kr – Eventuelle romtillegg kommer i tillegg.

  Romtilegg

  • Enkeltrom uten eget bad (bad på gang) 0,-
  • Dobbeltrom med eget bad 130,- pr. mnd
  • Nyere dobbeltrom med eget bad (høyeste standard) 440,- pr. mnd
  • Nyere enkeltrom med eget bad (høyeste standard) 830,- pr. mnd

  Romønske foretar du etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

   

   

  Det er sommer på Snow Kite Surf😎 fantastiske #stadlandet leverer #solnedgang #surf
  Takk for et supert år Snow Kite Surf yeah ❄️🪁🏄‍♀️
  ❄️SNOW KITE SURF💧
Oppsummering av året! Det ble ingen utenlandsreiser i år, men vi har opplevd masse spenning og action rundt i Norge!🤩 

🎬: @solveig_mid 
#hvf #hvfsks #hvfliv #fhsliv #gopro #norway #folkehøgskole
  Da tar vi snart påskeferie her på #hvfsks håper på noen koronafri uker etter ferien 🐣 #fhsliv
  #hvfsks #trysilfjellet #fhsliv #ski #snowboarding har noen fantastiske dager på fjellet
  #snowboard #hvfsks
  Vi på #hvfsks nyter #☀ mens vi øver på å #kite #fhsliv #gopro360
  Tb til en fantastisk utekonsert på tunet🤩✨🎸🌿 #hurdalverk #fhsliv #utekonsert #godstemning
  Denne herlige stippegjengen er klare for å ta i mot årets elever på lørdag!
  There is beauty in being different and there lies harmony and progress in respecting those differences🤗❤.. Love unites us all.

Argentina 🇦🇷 Uganda 🇺🇬 Jamaica 🇯🇲Cambodia 🇰🇭Vietnam 🇻🇳Norway 🇳🇴Peru 🇵🇪USA 🇺🇸Spain 🇪🇸China 🇨🇳 and Colombia 🇨🇴 have been represented this year at HURDAL VERK FOLKEHØGSKOLE - Norway

#EmbracingDiversity

Moses Mugisha (internatassistent på Hurdal Verk. Til venstre i bildet)

#hvf.no
#fhsliv
#folkehøgskole
  Se på den fantastiske gjengen! 😍 Etter å ha blitt knytt sammen med sterke vennskapsbånd i et utrolig flott år på Hurdal Verk folkehøgskole, var dagen før avskjed kommet.
TAKK FOR ET FANTASTISK ÅR!
VI SEES IGJEN!

#hvf.no
#fhsliv
#hurdal
#hurdalverk
#folkehøgskole
  Snow Kite Surf er linja for deg som har lyst til å utforske, dyrke og lære mer om din lidenskap for snø, pudder, brett, ski, vann, surf, kite, trening og friluftsliv. Linjeturer for å kjøre pudder i Østerrike, og ikke minst surfing på Bali. 

#hvf #hvfsks #hurdal #snowkitesurf #skihurdal #snowboard #kite #fhsliv #surf #borestrand #kiting #folkehogskole

  Les mer

  Nivå

  Du bør ha stått en del på snowboard eller ski og ha grunnleggende ferdigheter, men vi krever ikke at du er “superflink”! Snow Kite Surf Bali passer for deg som er glad i fysisk aktivitet, liker å være ute og trives i tett fellesskap med andre med samme interesser. Fellesskapet står høyt i kurs på denne linja. Vi ønsker å gi deg opplevelser for livet, og la deg kjenne mestringsfølelse.

  I tillegg til de tre hovedaktivitetene driver vi med aktiviteter som stup/hopp i basseng, slakk line, trampoline, longboard, terrengsykling, styrke/kondisjon, ballspill, vannsport og teambuilding.

  Etter et år på Snow Kite Surf Bali er målet at hver elev skal få nok kunnskap til å kunne surfe og kite på egenhånd.

  Linjelærer Snow Kite Surf – Bali

  Peter Dybedahl

  Har du spørsmål eller noe du lurer på angående Snow Kite Surf – Bali ta kontakte med Peter.

  Epost: pdybedahl@hvf.no
  Instagram: @hvfsks