Snow Kite Surf Bali

Det beste fra vinteren + Det beste fra sommeren

Snow Kite Surf

Søk nå

Snow

Skulle du så gjerne hatt mulighet til å kjøre mye mer brett eller ski om vinteren? Unikt for oss er at vi har Hurdal Skisenter kun 2 km fra skolen som vi åpner selv til timene våre. Derfor er det få steder i landet du har muligheten til å stå like mye på snø som her. 

Når snøen faller fra himmelen er vi allerede på vei opp i bakken for å åpne vårt lokale skisenter, -bare for oss selv, for å kjøre i uberørt pudder. Vi jobber med alle varianter av hopp og rails. Vi utforsker terrenget utenfor oppkjørte løyper, og lager også vår egen park på skolen. Hos oss vil du få utfordringer tilpasset ditt nivå. Du får utvikle nye ferdigheter på ski/brett, og sprenge grenser i et trygt fellesskap med venner som oppmuntrer og støtter deg.

I Norge besøker vi større sentre som Trysil og Hafjell, i tillegg til lokale sentre. I Schladming i Østerrike vil du få noen av dine beste ski/brettopplevelser på isbreen Dachstein i 3000 meters høyde, når vi jakter etter uberørt pudder og den aller beste frikjøringen.

Kite

Å beherske kiting er et kjempekick, og for mange toppen av mestringsfølelse.

Knapt noe slår følelsen av å bli dratt avgårde med kiten utover vidda og kjenne at du mestrer kreftene i vinden. På Bergsjøstølen i Ål i Hallingdal finner vi et av Norges beste områder for snøkiting, med kurs rett utenfor døra. Her får vi grundig opplæring på sikkerhet og vindforståelse, og du får oppleve mestring og samtidig se naturen på en helt ny måte.

Surf

Surfing er mer populært enn noen gang i Norge. Og vi må bare advare med en gang: Du risikerer å få en ny lidenskap i livet.

Følelsen fra du ligger i vannet, tar noen svømmetak, kommer opp på brettet og klarer å “ri bølgene” er ubeskrivelig, og må bare oppleves. Blir du først bitt av surfebasillen er det ingen vei tilbake. Vi surfer i frisk vann i Norge på Jæren eller Stad, og i varme bølger på Bali i Indonesia.

Bali er en eksotisk og ubeskrivelig vakker øy i Indonesia. Det ultimate reisemålet for deg som vil surfe. Her finner vi perfekte bølger både for nybegynnere og erfarne. Det er varmt klima, vennlig lokalbefolkning og deilig mat.

Vi skal også til Lombok, som er naboøya til Bali. Dette er en av Indonesias absolutte perler. Øya har mange strender og et enda mer bedagelig tempo enn du vil oppleve på Bali. Lombok er aller mest kjent for sin vakre kystlinje og sitt vulkanske indre, og sies å være slik Bali var for 20 år siden. Etter surf tar vi en is ved bassengkanten eller nyter sola på stranden.

Utenfor døren er det restauranter og kafeer. Vi skal besøke noen øyer i nærheten hvor det blir mulighet for snorkling, SUP og andre aktiviteter.

 

Fokusområder

 • Snowboard / Ski
 • Kiting
 • Surfing
 • Longboard
 • Løssnø
 • Hopp
 • Rails
 • Klatring
 • Styrke / Kondisjon
 • Terrengsykling
 • Ballspill
 • Hopp / Stup
 • Fellesskap
 • Mestring

Har du spørsmål om Snow Kite Surf? Ta kontakt med en elev på linja, eller spør linjelærer.

Pris: Snow Kite Surf Bali

Noen tror at folkehøgskole er dyrt, men det er betydelig billigere å bo på internat på en folkehøgskole enn å bo på hybel.

Hos oss får du ditt eget rom, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyr, stuer, treningsrom, gymsal og andre aktivitetsrom, og ferdig laget mat 4 ganger om dagen.

Husk at du kan søke både lån og stipend fra Lånekassen. For skoleåret 2021/22 er maksimal støtte NOK 114.870. Når du fullfører skoleåret gjøres NOK 45.948 om til stipend. Lånebeløpet blir da NOK 68.922. I tillegg kan du søke reisestøtte om du bor langt borte.

Les mer på Lånekassens hjemmeside 

Priser Snow Kite Surf Bali

 • Innmeldingspenger 2.600kr Innbetales ved opptak
 • Kost og losji 83.000kr – Inkluderer 4 måltider om dagen og ditt eget rom. (Tillegg for rom med høyere standard – se lenger ned)
 • Felleskostnader 18.500kr – Dekker turer med hele skolen, WIFI, semesteravgift, ulykkesforsikring, reiseforsikring, skolebevis, utgifter til felles utstyr på linjene og valgfag, kopiering m.m.
 •  Linjekostad Snow Kite Surf 39.000kr – Inkluderer surfeturer til Bali. Alpetur til Shladming i Østerrike, Kiting i Ål, Sesongkort i Hurdal Skisenter, andre dagsturer og alt opplegg på linja. På våre reiser dekker du også selv “enklere” måltider som brød, frukt og flaskevann, mens minimum halvpensjon dekkes av linjekassa. Du bør nok regne ca. NOK 50 per turdag i tillegg til andre lommepenger og eventuelle personlige ekstrautgifter. (Vi må ta forbehold i forhold til store endringer i valutamarkedet eller olje og andre råvare-priser.)
 • Annet Det kan påløpe kostnader på enkelte valgfag og privat transport.
 • Totalsum for Snow Kite Surf: 143.100kr – Eventuelle romtillegg kommer i tillegg.

Romtilegg

 • Enkeltrom uten eget bad (bad på gang) 0,-
 • Dobbeltrom med eget bad 130,- pr. mnd
 • Nyere dobbeltrom med eget bad (høyeste standard) 440,- pr. mnd
 • Nyere enkeltrom med eget bad (høyeste standard) 830,- pr. mnd

Romønske foretar du etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

 

 

Det er sommer på Snow Kite Surf😎 fantastiske #stadlandet leverer #solnedgang #surf
Takk for et supert år Snow Kite Surf yeah ❄️🪁🏄‍♀️
❄️SNOW KITE SURF💧
Oppsummering av året! Det ble ingen utenlandsreiser i år, men vi har opplevd masse spenning og action rundt i Norge!🤩 

🎬: @solveig_mid 
#hvf #hvfsks #hvfliv #fhsliv #gopro #norway #folkehøgskole
Da tar vi snart påskeferie her på #hvfsks håper på noen koronafri uker etter ferien 🐣 #fhsliv
#hvfsks #trysilfjellet #fhsliv #ski #snowboarding har noen fantastiske dager på fjellet
#snowboard #hvfsks
Vi på #hvfsks nyter #☀ mens vi øver på å #kite #fhsliv #gopro360
#hvfsks har nye gensere @klestrykk.no #fhsliv #ski #snowboard
Våre åtte fantastiske stipper takker for seg og reiser nå ut i verden på jakt etter nye utfordringer. Takk for et fantastisk år og alt dere har bidratt med💪 #hurdalverk #hvfliv #fhsliv #godstemning #fhssavn
Fra innspillingen av "finalen" i LIVE sendingen vår imorgen kl 12.00. Link finner du på FB siden vår #hurdalverk #hvfliv #fhsliv #fhshjemme
HVF LIVE - #fhshjemme 🎥💻 #hurdalverk #fhsliv #hvfliv #livesending
Innspilling av søndagsmøte⛪😊🌙 #hurdalverk #fhsliv #hvfliv #fhshjemme
Mandag kl 10.30 kjører vi live fra studioet vårt på FB siden vår. Her kan du få innblikk i hvordan hverdagen er på Hurdal Verk i disse korona tider😊 #hurdalverk #fhsliv #livesending #koronaskole #fhshjemme #fhssavn
Spreke elever fra linja Explore Sør-Amerika på toppen av lokale Rognstadkollen🤩
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Les mer

Nivå

Du bør ha stått en del på snowboard eller ski og ha grunnleggende ferdigheter, men vi krever ikke at du er “superflink”! Snow Kite Surf – Bali passer for deg som er glad i fysisk aktivitet, liker å være ute og trives i tett fellesskap med andre med samme interesser. Fellesskapet står høyt i kurs på denne linja. Vi ønsker å gi deg opplevelser for livet, og la deg kjenne mestringsfølelse.

I tillegg til de tre hovedaktivitetene driver vi med aktiviteter som stup/hopp i basseng, slakk line, trampoline, longboard, terrengsykling, styrke/kondisjon, ballspill, klatring og teambuilding.

Linjelærer Snow Kite Surf – Bali

 

Peter Dybedahl

 

 

 

Har du spørsmål eller noe du lurer på angående Snow Kite Surf – Bali ta kontakte med Peter.

Epost: pdybedahl@hvf.no
Instagram: @hvfsks