Snow Kite Surf Bali

Det beste fra vinteren + Det beste fra sommeren. Surfing på Bali. Pudderkjøring i Alpene. Kitekurs. Skisenter i gangavstand fra skolen!

Snow Kite Surf

Søk nå

Snow

Skulle du så gjerne hatt mulighet til å kjøre mye mer brett eller ski om vinteren? Unikt for oss er at vi har Hurdal Skisenter kun 2 km fra skolen som vi åpner selv til timene våre!

Vi er sannsynligvis den eneste Ski/Snowboardlinja som har nøkkel til et skisenter, og kan starte det når vi vil! Våre instruktører har driftslederkurs for skiheis, derfor er det få steder i landet du har muligheten til å stå like mye på snø som her. Vi jobber med alle varianter av hopp og rails. Vi utforsker terrenget utenfor oppkjørte løyper og lager vår egen park på skolen.

Vi reiser også en uke til Schladming i Østerrike på jakt etter uberørt pudder og den aller beste frikjøring. På isbreen Dachstein i 3000 meters høyde kan du få noen av dine beste ski/brettopplevelser.

Kite

Å beherske kiting er et kjempekick og for mange toppen av mestringsfølelse.

Vi drar på kitekurs til Bergsjøstølen i Ål i Hallingdal med kiteskolen.no. Bergsjøstølen er et av Norges beste områder for snøkiting med kurs rett
utenfor døra. Her får vi grundig opplæring på sikkerhet og vindforståelse. Vi får mulighet til å kite utover vidda og oppleve naturen på en helt ny måte.

Surf Bali

Vi reiser til Bali på våren. Bali er en eksotisk og ubeskrivelig vakker øy i Indonesia. Det ultimate reisemålet for deg som vil surfe. Her finner vi perfekte bølger både for nybegynnere og erfarne. Det er varmt klima, vennlig lokalbefolkning og deilig mat.

Vi skal også til Lombok, som er naboøya til Bali. Dette er en av Indonesias absolutte perler. Øya har mange strender og et enda mer bedagelig tempo enn du vil oppleve på Bali. Lombok er aller mest kjent for sin vakre kystlinje og sitt vulkanske indre. Lombok sies å være slik Bali var for 20 år siden. Etter surf kan det være deilig å ta en is ved bassengkanten eller nyte solen på stranden.

Utenfor døren er det restauranter og kafeer. Vi skal besøke noen øyer i nærheten hvor det blir mulighet for snorkling, SUP og andre aktiviteter.

 

Fokusområder

 • Snowboard / Ski
 • Kiting
 • Surfing
 • Longboard
 • Løssnø
 • Hopp
 • Rails
 • Klatring
 • Styrke / Kondisjon
 • Terrengsykling
 • Ballspill
 • Hopp / Stup
 • Fellesskap
 • Mestring

Har du spørsmål om Snow Kite Surf? Ta kontakt med en elev på linja, eller spør linjelærer.

×

  Pris: Snow Kite Surf Bali

  Noen tror at folkehøgskole er dyrt, men det er betydelig billigere å bo på internat på en folkehøgskole enn å bo på hybel.

  Hos oss får du ditt eget rom, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyr, stuer, treningsrom, gymsal og andre aktivitetsrom, og ferdig laget mat 4 ganger om dagen.

  Husk at du kan søke både lån og stipend fra Lånekassen. For 2019/2020 var maksimal støtte NOK 110.20. Når du fullfører skoleåret gjøres NOK 44.080 om til stipend. Lånebeløpet blir da NOK 66.120. I tillegg kan du søke reisestøtte om du bor langt borte.

  Les mer på Lånekassens hjemmeside 

  Priser Snow Kite Surf Bali

  • Innmeldingspenger 2.600kr Innbetales ved opptak
  • Kost og losji 83.000kr – Inkluderer 4 måltider om dagen og ditt eget rom. (Tillegg for rom med høyere standard – se lenger ned)
  • Felleskostnader 18.500kr – Dekker turer med hele skolen, WIFI, semesteravgift, ulykkesforsikring, reiseforsikring, skolebevis, utgifter til felles utstyr på linjene og valgfag, kopiering m.m.
  •  Linjekostad Snow Kite Surf 39.000kr – Inkluderer surfeturer til Bali. Alpetur til Shladming i Østerrike, Kiting i Ål, Sesongkort i Hurdal Skisenter, andre dagsturer og alt opplegg på linja. På våre reiser dekker du også selv “enklere” måltider som brød, frukt og flaskevann, mens minimum halvpensjon dekkes av linjekassa. Du bør nok regne ca. NOK 50 per turdag i tillegg til andre lommepenger og eventuelle personlige ekstrautgifter. (Vi må ta forbehold i forhold til store endringer i valutamarkedet eller olje og andre råvare-priser.)
  • Annet Det kan påløpe kostnader på enkelte valgfag og privat transport.
  • Totalsum for Snow Kite Surf: 143.100kr – Eventuelle romtillegg kommer i tillegg.

  Romtilegg

  • Enkeltrom uten eget bad (bad på gang) 0,-
  • Dobbeltrom med eget bad 130,- pr. mnd
  • Nyere dobbeltrom med eget bad (høyeste standard) 440,- pr. mnd
  • Nyere enkeltrom med eget bad (høyeste standard) 830,- pr. mnd

  Romønske foretar du etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

   

   

  Superbowl-finale fra peisestua🇺🇸🏈 #hurdal Superbowl-finale fra peisestua🇺🇸🏈 #hurdalverk #fhsliv #superbowl2021 #nfl #godstemning
  En av våre nye linjer har fått seg en helt rå l En av våre nye linjer har fått seg en helt rå logo💪 🇳🇴sjekk ut linja på hvf.no🏔🏕 laget av tidligere elev og stipp @matildeunderdalhermansen #hurdalverk #fhsliv #visitnorway #mittnorge #roadtripnorway #utno #mittfriluftsliv #friluftsliv #dreamchasersnorway #norway
  En dag med Råskinn🏋️‍♂️💪 #hurdalver En dag med Råskinn🏋️‍♂️💪 #hurdalverk #fhsliv #hvfråskinn @hvfraskinn
  En dag med SKS🏂⛷ #hurdalverk #fhsliv #hvfsks En dag med SKS🏂⛷ #hurdalverk #fhsliv #hvfsks #skihutdal
  Godt å komme tilbake til snø og vinter etter en Godt å komme tilbake til snø og vinter etter en lang ferie❄️
  Elevene på Hurdal Verk folkehøgskole avsluttet s Elevene på Hurdal Verk folkehøgskole avsluttet skoleåret med stil! Etter en fantastisk ribbemiddag og påfølgende Juletregang, holdt festpyntede elever konsert for et lite knippe heldige personalfamilier. Så var det underholdning fra personalet, taler fra elevene, og kaker i peisestua, før kvelden ble avsluttet med Deilig er jorden i den storslåtte Hvitesalen vår. I morgen tar vi en velfortjent juleferie, men gleder oss allerede til vi møtes igjen i januar! 😍 GOD JUL!

#hvf.no
#fhsliv
#julestemning
#folkehøgskole
#folkehøyskole
#fhs
#hurdalverk
#jul
#Christmas

  Les mer

  Nivå

  Du bør ha stått en del på snowboard eller ski og ha grunnleggende ferdigheter, men vi krever ikke at du er “superflink”! Snow Kite Surf – Bali passer for deg som er glad i fysisk aktivitet, liker å være ute og trives i tett fellesskap med andre med samme interesser. Fellesskapet står høyt i kurs på denne linja. Vi ønsker å gi deg opplevelser for livet, og la deg kjenne mestringsfølelse.

  I tillegg til de tre hovedaktivitetene driver vi med aktiviteter som stup/hopp i basseng, slakk line, trampoline, longboard, terrengsykling, styrke/kondisjon, ballspill, klatring og teambuilding.

  Linjelærer Snow Kite Surf – Bali

   

  Peter Dybedahl

   

   

   

  Har du spørsmål eller noe du lurer på angående Snow Kite Surf – Bali ta kontakte med Peter.

  Epost: pdybedahl@hvf.no
  Instagram: @hvfsks