Adrenalin

Er du klar for et skikkelig kick? Liker du å utfordre komfortsonen og teste spennende aktiviteter sammen med andre? Bli med på en actionfylt hverdag, ekstremsportsturer i Norge og adrenalintur til Colombia.

Actionfylt hverdag

Er du lei av en monoton hverdag og ønsker å utfordre din egen komfortsone?

Adrenalin er linja som gir oss de viktige «kickene» i hverdagen. Vi turner i vår egen gymsal, dødser i badeland, isklatrer, isbader, stisykler og tar Pro Flyer-kurs i vindtunnel. Vi topper det hele med fallskjermhopp!

Vi krydrer også hverdagen tidlig høst og sen vår med vannsportaktiviteter som wakeboard og elvepadling, og actionfylte aktiviteter som klatring og paintball. På vinteren deltar vi i Hurdalsarrangementet Spark-VM! Vi har tilgang til Hurdal Skisenter rett bak skolen og vår egen lille triksepark på skolens område.

Når vi føler at det er på tide med enda mer adrenalin i blodet, tar vi turen til nærmeste badeland for å dødse, til trampolineparken i nærheten, til klatreparken for å svinge oss mellom trærne, eller til elva for å rafte.

Vi elsker å få med andre på dette! Derfor er terrengsykkelkurs for barn, dødsekonkurranse for ungdommene i bygda og jibbing med de lokale skikjørene en naturlig del av linja.

Trening er vesentlig for å kunne beherske mange av de ekstreme aktivitetene, så jevnlig styrketrening er en del av linjefaget.

En stor del av det å drive ekstremsport er å beherske riskoanalyse og å vite hvor egne grenser ligger. Vi lærer om alt fra skadeforebygging, kartlegging av risiko og hvordan kroppen påvirkes av ekstremsportsaktiviteter.

Turer i Norge

Har du alltid hatt en drøm om å hoppe i strikk, eller falle ut fra et fly med kun en skjerm som trygghet?

På Adrenalin reiser vi til områder i Norge der det er mulig å drive med ekstremsport. Vi prøver oss på ulike aktiviteter og topper det hele med et strikkhopp eller et hopp i fallskjerm.

Vindtunnelen på Gardermoen vil bli jevnlig besøkt i løpet av året, for å forberede kroppen på fallskjermhopp-kicket.

Colombia

Se for deg å hoppe i pendel 100 fot over bakken, med det vakre Colombianske landskapet foran deg!

Vi reiser som linje til eksotiske Bogota i Colombia for å rafte i spennende elver, klatre i en nydelig natur og ikke minst utfordre komfortsonen med pendelhopp i vakre Tobia. Det å gjøre slike aktiviteter sammen gir både fellesskapsfølelse og en forsterket opplevelse av adrenalin.

Pris

Noen tror at folkehøgskole er dyrt, men det er betydelig billigere å bo på internat på en folkehøgskole enn å bo på hybel.

Hos oss får du ditt eget rom, tilgang til vaskemaskin og tørketrommel, kjøkkenkrok med kjøleskap og komfyr, stuer, treningsrom, gymsal og andre aktivitetsrom, og ferdig laget mat 4 ganger om dagen.

Husk at du kan søke både lån og stipend fra Lånekassen. I tillegg kan du søke reisestøtte om du bor langt borte.

Romønske foretar du etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

Priser Adrenalin

 • Innmeldingspenger -

  Innbetales ved opptak.

  3 000,-
 • Kost og losji -

  Inkluderer 4 måltider om dagen og ditt eget rom. (Tillegg for rom med høyere standard – se lenger ned).

  85 900,-
 • Felleskostnader -

  Dekker turer med hele skolen, WIFI, semesteravgift, ulykkesforsikring, reiseforsikring, skolebevis, utgifter til felles utstyr på linjene og valgfag, kopiering m.m. Det kan påløpe kostnader på enkelte valgfag og privat transport.

  15 000,-
 • Linjekostnad Adrenalin -

  Inkluderer ekstremsport-turer i Norge, all aktivitet på linja og studietur til Colombia. På våre reiser dekker du selv enkelte måltider og flaskevann, mens minimum halvpensjon dekkes av linjekassa. (Vi må ta forbehold i forhold til store endringer i valutamarkedet eller olje og andre råvare-priser.)

  41 000,-

Rom

Du legger inn romønske etter at du har fått skoleplass. Vi kan ikke garantere at alle får førsteønsket sitt for romtype.

Lånekassen

Beløpene for Lånekassen gjelder skoleåret 2022-23. Dette vil økes noe for 2023-24. Elever med helseutfordringer har mulighet til å søke om ekstrastipend fra Lånekassen. Les mer her.

-

Søk lån og stipend

Summen du må dekke selv

144 900,-

@hvfadrenalin

hoppe idet
stå stødig
første mann
ny baklengs
bære videre
holde fokus
hoppe baklengs
pushe grenser
dødse ting
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user hvfridning.

Fokusområder

 • Ekstremsport i Norge – fallskjerm og strikkhopp
 • Adrenalintur til Colombia
 • Actionfylte aktiviteter som terrengsykling, paintball, trampolinepark, parkour, turning, dødsing og klatring
 • Alternative ballspill
 • Styrketrening og forebyggende trening
 • Ski/snowboard