-Folkehøgskole er det beste stedet i koronatiden

Elevene på Hurdal Verk folkehøgskole er samstemte: -Folkehøgskole er det beste stedet å være når det er korona.

Tidligere Tryggheimelev Jonas Vik (nr. 2 fra venstre) på Senjatur. -Jeg er så glad for at jeg valgte Hurdal Verk folkehøgskole.

-Selv om om dette skoleåret har blitt annerledes enn normalt med smitteverntiltak og mindre reising, så er nok folkehøgskole det skoleslaget som går mest normalt under koronatiden, sier rektor John Petter Stangeland. Elev på linja Råskinn Jonas Vik gikk på Tryggheim VGS før han begynte på folkehøgskole i høst. -Jeg er så fornøyd med at jeg valgte Hurdal Verk folkehøgskole. Fellesskapet her er utrolig bra, både i klassen og ellers i miljøet. Folk er så åpne og inkluderende, og så gjør vi så mye gøy sammen på linja og ellers på skolen. Jeg er spesielt fornøyd med det kristne fellesskapet. På siste søndagsmøte før jul var det 80 stk og skikkelig trøkk. Jeg er glad jeg valgte folkehøgskole og slapp å sitte alene på en hybel med digital undervisning. Jeg gleder meg bare til å komme tilbake i januar, sier Jonas.

-Nå tar vi juleferie, og det er en utrolig positiv stemning i flokken, sier rektor John Petter Stangeland. – Vi har klart å gjennomføre smittevern sammen med å drive mest mulig normal folkehøgskole. -Elevene er flinke til å ta hensyn, og vi har aldri har hatt så lite fravær på grunn av sykdom noen gang. Vi har ikke hatt noen tilfeller av korona heller, og det håper jeg vi slipper resten av skoleåret, sier rektoren.

Se vårt spennende linjetilbud under:

Velg linje

Instagram @hvf.no

Godt å komme tilbake til snø og vinter etter en Godt å komme tilbake til snø og vinter etter en lang ferie❄️
Elevene på Hurdal Verk folkehøgskole avsluttet s Elevene på Hurdal Verk folkehøgskole avsluttet skoleåret med stil! Etter en fantastisk ribbemiddag og påfølgende Juletregang, holdt festpyntede elever konsert for et lite knippe heldige personalfamilier. Så var det underholdning fra personalet, taler fra elevene, og kaker i peisestua, før kvelden ble avsluttet med Deilig er jorden i den storslåtte Hvitesalen vår. I morgen tar vi en velfortjent juleferie, men gleder oss allerede til vi møtes igjen i januar! 😍 GOD JUL!

#hvf.no
#fhsliv
#julestemning
#folkehøgskole
#folkehøyskole
#fhs
#hurdalverk
#jul
#Christmas
Blir fort overnattingsparty i trappen med @hvfsks Blir fort overnattingsparty i trappen med @hvfsks ❤️ 
#hvfliv #hvf #hvfsks

Bilde credit: @solveig_mid